Anlık Bildirim

Samsung'dan büyük ekranlı giriş seviyesi telefon: Galaxy Wide 3

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, basit özeliklere sahip ancak büyük ekranlı bir telefon arayanlara hitap edecek Galaxy Wide 3 modelini tanıttı. İşte akıllı telefonun tüm detayları ve fiyat etiketi
Samsung bugün Güney Kore'de giriş seviyesi özelliklere sahip ancak büyük ekranlı bir akıllı telefon isteyenlere hitap eden Galaxy Wide 3'ü sessiz bir şekilde tanıttı. Cihaz bir yıl önce piyasaya sürülmüş olan Galaxy Wide 2'nin halefi olarak geliyor.
Samsung'un bu yeni akıllı telefonu temel özelliklere sahip giriş seviyesi bir model olarak lanse edildi. Galaxy Wide 3 ülkedeki SK Telecom'a özel olacak ancak Samsung, cihazı Hindistan'da ve diğer önemli ülkelerde farklı isimle piyasaya sürebilir.

Fiyat etiketi de açıklandı

Samsung Galaxy Wide 3, 5.5 inç Super AMOLED HD ekrana sahip fakat 18:9 trendi yerine eski modeledeki gibi 16:9 görüntü oranı sunuyor. Cihaz üzerinde 1.6 GHz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci var. Ayrıca 2 GB RAM ve microSD kart ile 400 GB'a kadar genişletilebilen 32 GB dahili depolama alanına sahip olduğunu belirtelim.
Galaxy Wide 3, 3.300 mAh kapsiteli bir pille güçlendirilmiş. Ön ve arka kısmında tek bir 13 MP'lik kamera bulunan cihaz Android 8.0 Oreo ile çalışıyor. Akıllı telefonun 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanına sahip tek bir varyantı var. Gümüş ve Siyah renk seçenekleriyle satın alınabilecek telefonun fiyat etiketi ise 275 dolar olarak belirlenmiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4160 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim