Anlık Bildirim

Samsung’dan üst seviye Harman ses sistemleri

Premium fiyat etiketi ile gelen yeni ses sistemleri Samsung ve Harman elinden çıkan en büyük proje olarak dikkat çekiyor. HW-N950 ve HW-N850 detayları haberimizde.

Geçtiğimiz yıl satın aldığı Harman Kardon ile birlikte ilk akıllı hoparlörüne imza atan Samsung, yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Bu kez iki üst seviye ses sistemi karşımızda.

HW-N950 özellikleri ve fiyatı

Bugüne kadar AKG ile taşınabilir cihaz kategorisinde, JBL ile sinema tarafında önemli işler çıkaran Samsung ve Harman ikilisi ilk kez büyük bir projeye giriyor. HW-N950 ve HW-N850 ses sistemleri iki firmanın logosunu taşıyan ilk ürünler olarak dikkat çekiyor. Bir süre önce tanıtılan sistemler ön siparişe başladı.  

Dolby Atmos ve DTS:X teknolojileri ile zengin 3D ses kalitesi sunan yeni ses sistemleri, yanlarda ve üst kısımdaki hoparlörler ile çok daha geniş bir alana sesi dağıtabiliyor.

HW-N950 modeli 7.1.4 kanal ile en çok kanal sunabilen ses sistemi olma özelliğine sahip. Modelde bir ana ünite, 4 entegre hoparlör, bir adet entegre kablosuz woofer ve iki surround kablosuz hoparlör yer alıyor. Model için 1700$ civarında bir ön sipariş fiyatı belirlenmiş.

HW-N850 modelinde ise 5.1.2 kanal desteği mevcut. Bir ana hoparlör yanında bir de woofer yer alıyor. Daha düşük maliyetli olan bu model içinse 1200$ ön sipariş fiyatı belirlenmiş.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim