Anlık Bildirim

Samsung'un Android 6.0 yol haritası sızdırıldı

Şu sıralar en çok merak edilen konu hangi amiral gemi akıllı telefon modelinin ne zaman Android 6.0 güncellemesi alacağı. Samsung'un bu konuda söyleyecekleri var.
Google'ın Android 6.0 Marshmallow işletim sisteminin kaynak kodlarını yayınlaması ile birlikte üreticilerin hazırlıkları başladı ancak pek çok modelin halen ne zaman güncelleme almaya başlayacağı bilinmiyor. Samsung'un sızan yol haritası ise geniş bir zaman dilimine işaret ediyor. 

Firmadan sızdırlan bilgilere göre Android 6.0 güncelleme takvimi iki dalgaya ayrılmış durumda. İlk dalga içerisinde firmanın amiral gemi modelleri yer alırken, ikinci dalga içerisinde ise Galaxy A ve E serisi yer alıyor. 

Şimdilik sadece ilk dalga için bir zaman dilimi mevcut. İlk dalga içerisinde Android 6.0 güncellemesini ilk alacak modeller yeni piyasaya çıkan Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus modelleri. Bu iki model Aralık 2015 itibariyle güncellemeye başlayacak. 

Yine yılın ilk amiral gemi modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için Ocak 2016 tarihinde güncelleme başlıyor. Geçen yılın ikinci yarısında piyasaya çıkan Galaxy Note 4 ve Galaxy Note Edge modelleri ise Şubat 2016 tarihinde Android 6.0 sürümüne geçiş yapıyor. İlk dalgada yer alan Galaxy S5 ve Galaxy Alpha için herhangi bir tarih yok ve halen onay aşamasında. Bununla birlikte Mart veya Nisan 2016 tarihleri akla en yakın gelen ihtimal. 

Samsung'un orta seviyedeki Galaxy A ve Galaxy E serileri için de yine muhtemelen yaz aylarında Android 6.0 güncellemesine başlayacak. Modeller ile ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5764 kez okundu.
37 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung android 6.0 roadmap ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim