Anlık Bildirim

Samsung'un katlanabilir telefonu bu yıl tanıtılabilir

Şirkete yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Samsung’un uzun süredir üzerinde yoğun mesai harcadığı katlanabilir akıllı telefonu bu yıl içerisinde görücüye çıkaracağı ifade ediliyor.
Samsung'un katlanabilir telefonu bu yıl tanıtılabilir
 
Galaxy X ve Project Valley kod adlarıyla bilinen katlanabilir telefon konusunda önemli ilerlemeler kaydeden ve kısa süre önce ilk prototipiyle karşımıza çıkan Samsung cephesinden gelen sesler her geçen gün giderek yükseliyor.
Teknoloji devine yakın Çin merkezli bir kaynaktan edinilen bilgiye göre merakla beklenen katlanabilir telefonun bu yılın üçüncü çeyreği ile dördüncü çeyreği arasındaki zaman diliminde, yani temmuz ile aralık ayları arasında tanıtılacağı iddia ediliyor. Üstelik kitaba benzer şekilde katlanabilir yapıya sahip olacak telefonda 4K çözünürlüğünde ekranın yanı sıra retina ve parmak okuyucuların yer alacağı ifade ediliyor.
Diğer taraftan 2017 yılı içerisinde Galaxy S8'i de tanıtması beklenen Samsung’un bu konuda çelişkide kaldığı belirtiliyor. Zira akıllı cihaz pazarına yeni bir soluk getirecek katlanabilir telefon ile Galaxy S8'in yakın zamanlarda tanıtılması kulağa çok fazla mantıklı gelmiyor. Kulislerde konuşulanlara bakılırsa Samsung’un da bu çakışma durumundan rahatsız olduğu söyleniyor. Bakalım Güney Koreli şirketin katlanabilir telefonu yeni bir dönemin kapılarını mı aralayacak yoksa hayal kırıklığıyla mı son bulacak…
* Haberde kullanılan görsel temsilidir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12012 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim