Anlık Bildirim

Samsung’un katlanabilir telefonu ilk kez ortaya çıktı

Katlanabilir telefon alanında uzun süredir çalışmalar yaptığı bilinen ve bu konuda daha önce çeşitli patentler de alan Samsung’un yeni patent başvurusunda telefonun prototipi ilk kez ortaya çıktı.
Samsung’un gelecekte katlanabilir telefon çıkarabileceği yönündeki iddialar giderek gerçeğe bir adım daha yaklaşıyor. Son yıllarda katlanabilir cihaz teknolojileri konusunda yoğun mesai harcayan Güney Koreli şirket, yakın zamanda yaptığı patent başvurusuyla "Project Valley" kod adıyla anılan cihaz hakkında bazı ipuçlarını paylaşmıştı.
Rakiplerine karşı elini güçlendirmek için patent çalışmalarına ağırlık vermeye devam eden Samsung’un son başvurusunda katlanabilir telefonun prototipi ilk kez görücüye çıktı. Teknik çizimlere bakıldığında iki ayrı parçanın bir araya gelmesiyle oluşan cihazın bir yüzünde ekran, diğer tarafında ise "Home" tuşu ve modüler kamera bölümü dikkat çekiyor.

Telefon alt ve üst bölümlerden katlanıyor 

Surface Book’u andıran menteşe sistemine sahip telefon alt ve üst bölümden katlanarak boyutları önemli oranda küçülüyor. Kulislerde konuşulanlara göre bu tür cihazlar için ihtiyaç duyulan esnek OLED panellerin seri üretimine gelecek yılın ikinci yarısında Samsung ve LG ortaklığıyla başlanacağı ifade ediliyor.
Elbette prototip olduğu için yüksek ihtimalle üzerinde birçok değişikliğin yapılacak telefonun piyasaya "Samsung Galaxy X" ismiyle çıkacağı da söylenenler arasında yer alıyor. Bakalım sektörde rekabeti sürdürmek ve pazar payını arttırmak isteyen Samsung'un nihai ürünü bizlere ne gibi yenilikler sunacak...
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8916 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, project valley ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim