Anlık Bildirim

Giyilebilir cihaz pazarında önemli bir yere sahip olan Samsung, yıllardır Gear markası altında çeşitli ürünler sunuyor. Gear S kategorisi ile akıllı saat tarafında ilerleyen firma, Gear Fit ile de fitness bilekliği tarafında aktif. Bu yıl daha fazla cihaz görebiliriz.

Fitness ağırlıklı

Firmaya yakın kaynakların verdikleri bilgilere göre Gear Fit Pro ve Gear POP adında iki yeni fitness takip cihazının piyasaya çıkması bekleniyor. Cihazların en erken tanıtım ihtimali ise 16 Mayıs tarihinde yapılacak olan Tizen geliştirici konferansı.

Henüz cihazlar hakkında net bilgiler yok ancak Gear Fit Pro modelinin firmanın Simband bulut tabanlı sağlık takip platformunu temel alacağı tahmin ediliyor. Muhtemelen yine Gear Fit serisine benzer bir tasarım göreceğiz.

Gear POP ise Samsung Charm benzeri ekransız bir fitness bilekliği olabilir. Bu ürün de muhtemelen Xiaomi Mi Band gibi giriş seviyesindeki rakipleri ile mücadele etmenin planlarını yapıyor. Şimdilik bu iki ürün ile ilgili bilinenler bunlar ancak haftaya daha net bilgiler alabiliriz. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim