Anlık Bildirim

Savaş uçağında OnePlus 3T kutu açılışı

Uzun zaman beklenen bir ürünün kutu açılımını izlemek ilginç olabilir ancak bu seferki olayı çok daha farklı bir boyuta taşımış durumda. OnePlus 3T'nin savaş uçağında kutu açılımı...
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, kutu açılışı da. Kimi suyun altında, kimi serbest düşüş sırasında, kimi de savaş uçağında giderken kutu açılışı yapar...
Savaş Uçağında kutu açılışıKutu açılışına yeni bir boyut kazandıran OnePlus, savaş jetinde yeni modeli OnePlus 3T'nin kutu açılışını yaptı. Çek Cumhuriyeti'ndek askeri üsse Jake Paul videoyu çekmesi için davet edildi.
Takdir edersiniz ki jet kokpitinde kutu açılışı yapmak kolay olmuyor ve 2 dakikalık videoda da OnePlus 3T'nin uzay seviyesinde alüminyum kullanması ve Dash Charge özelliğine de değiniliyor.
 
Qualcomm Snapdragon 821 SoC'ye ve 6GB Ram'e de atıfta bulunulan videoda Jake 16Mp çözünürlüğünde ön kamera ile özçekim yapıyor.
OnePlus 3T ABD'ye hali hazırda gönderilmiş durumda ve Avrupa'da da "bugün" itibariyle raflardaki yerini alacak. 6GB/64GB modeli 430$/430€, 6GB/128GB olan modeli ise 480$/480€ olarak fiyatlandırılmış durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim