Anlık Bildirim

Sherlock Holmes 3'ün vizyon tarihi nihayet belli oldu

Warner Bros, sevilen dedektif serisi Sherlock Holmes'un beyaz perdeye dönüş tarihini açıkladı. Yeni Sherlock Holmes filmi, ikinci filmden tam 9 yıl sonra vizyonda olacak.
Marvel sinematik evrenindeki Tony Stark rolü haricinde Robert Downey Jr.'ın belki de en bilinen çalışmalarından olan Sherlock Holmes, üçüncü filmiyle geri dönüyor. Yapımcı şirket Warner Bros, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir açıklamayla yeni Sherlock Holmes filminin 25 Aralık 2020'de vizyona gireceğini duyurdu.

Serinin ikinci filmi Sherlock Holmes: A Game of Shadows'tan tam 9 yıl sonra vizyona girecek olan Sherlock Holmes 3'te, önceki filmlerin başrolleri Robert Downey Jr. ve Jude Law yine Sherlock ve Watson rolleriyle geri dönüyor. Serinin ünlü İngiliz yönetmeni Guy Ritchie konusunda ise şu an için kesinleşmiş bir şey yok. İlk iki filmin yönetmeni olan Ritchie'nin geri dönmemesi durumunda serinin nasıl bir değişim göstereceği elbette büyük bir merak konusu olacak.

2009 ve 2011'de vizyona giren Sherlock Holmes filmlerinden toplamda 1 milyar doların üzerinde gişe hasılatı elde eden Warner Bros, uzun bir süredir seriyi tekrar beyaz perdeye getirmek istiyordu. Vizyon tarihini önceki filmlerde olduğu gibi yine Aralık ayı olarak belirleyen yapımcı şirket, Noel dönemiyle de beraber Sherlock Holmes 3'ün gişede önemli işler başarmasını umuyor. Ancak filmin vizyona girmesinden sadece 1 hafta önce, yani 18 Aralık 2020'de Avatar 2 de vizyona girecek. Hatırlayacağınız üzere ilk Avatar filmi önemli bir farkla tarihin en çok gişe hasılatı elde eden filmi olmuştu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8178 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
warner bros, warner bros. ve
2 etiket daha sherlock holmes Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim