Anlık Bildirim

Snapchat günlük kullanım oranlarında Twitter'ı geride bıraktı

Son dönemin popüler sosyal medya uygulamalarından Snapchat hızla büyümesini sürdürerek günlük kullanım oranlarında Twitter'ı geride bırakmayı başardı. Detaylar haberimizde...
Snapchat, Twitter'ı geride bırakmayı başarmış olabilir. Bloomberg'in verilerine göre Snapchat'i günlük olarak 150 milyon kişi kullanıyor, bu oran Twitter tarafında ise 140 milyon düzeyinde. Her iki firma da resmi olarak günlük ne kadar kullanıcıları olduğunu açıklamamış olsa da Bloomberg kaynaklarına göre Snapchat hızlıca büyümeye devam ederken Twitter ise büyümesini durdurmuş durumda.
Snapchat açısından oldukça önemli bir gelişme olan bu durum, Twitter açısından ise kötüye işaret ediyor. Kendi adına bu önemli başarıya imza atan şu anda Snapchat 4 yaşında iken geride bıraktığı Twitter ise 10 senedir piyasada bulunuyor. Şu anda oldukça büyük bir kullanıcı kitlesi olan Twitter son bir kaç senedir büyümeyle ilgili mücadele ediyorken firmanın geçtiğimiz dönemde aylık kullanıcı kitlesinde azalmalar yaşanmış durumda. Snapchat'e baktığımızda ise sosyal platformun büyümesini hızla sürdürdüğü söyleniyor. Şu anda 150 milyon günlük kullanıcıya ulaşan platformun Aralık ayında günlük kullanıcı sayısı 110 milyon seviyesindeydi.
Aylık kullanım oranlarına geldiğimizde Snapchat hakkında herhangi bir veri bulunmazken, Twitter'ın şu an için daha çok kullanıcıya sahip olduğu tahmin ediliyor. Ancak Snapchat'in günlük oranlarındaki bu artış devam ederse Twitter'ın yakında aylık oranlarda da geriye düşmesi beklenebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5296 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, twitter ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim