Anlık Bildirim

Snapdragon 855'li Xiaomi Mi 9'un AnTuTu puanı açıklandı

Xiaomi’nin 20 Şubat’ta tanıtacağı yeni amiral gemisi Mi 9'un AnTuTu puanı duyuruldu. Oldukça etkileyici bir skora ulaşan akıllı telefon performansı ile alıcılarını mutlu edecek gibi görünüyor.
Çinli teknoloji devi Xiaomi yeni amiral gemisi telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket merakla beklenen Mi 9'u 20 Şubat 2019 tarihinde düzenlenecek özel bir etkinlikte tanıtacak. Bugün ise Xiaomi’nin kıdemli başkan yardımcısı Xiang Wang akıllı telefonun AnTuTu benchmark testinde 387.851 puan aldığını açıkladı.
Cihazın performansı son derece etkileyici zira AnTuTu'nun Snapdragon 855'li cihazlar için yayınladığı 362.110 referans puanından daha yüksek bir skora ulaşmayı başarmış durumda. 14 Şubat'ta Xiaomi'nin kurucusu ve CEO'su Lei Jun, Xiaomi Mi 9'un “gerçek bir kamera” ile geleceğini söyleyerek ne kadar iddialı olduklarını ortaya koymuştu.

Xiaomi Mi 9'un beklenen özellikleri

6.4 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olması beklenen Mi 9 gücünü ise Qualcomm Snapdragon 855 yonga setinden alacak. Ayrıca cihazda üçlü arka kamera sistemi ve ekrana gömülü parmak izi sensörü de göreceğiz. Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile çıkacak akıllı telefonun MIUI 10 arayüzü ile çalışacağını da belirtelim. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23328 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim