Anlık Bildirim

Sony LT29i Hayabusa'nın uluslararası versiyonuna ait görüntüler sızdı

NTT Docomo operatörüyle bir süredir Japonya'da satışı devam eden Xperia GX'in LT29i model numaralı uluslararası versiyonuna ait görüntüler internete sızdı. Sony'nin 2012 ikinci yarısı için geliştirdiği Hayabusa kod adıyla anılan amiral gemisi, Japonya'ya özel olarak hazırlanan telefondan gerek tasarım gerekse donanım açısından farklılık gösterecek
Daha ince ve farklı bir krom çerçeve ile gelen LT29i, Sony'nin Japonya'da kullandığı NFC tabanlı ödeme sistemi FeliCa logosunu taşımıyor. 4G LTE iletişim teknolojisini desteklemeyen akıllı telefonun 1.5 GHz hızında çift Krait işlemciye sahip Qualcomm'un Snapdragon S4 serisi bir çipsetle donatılması bekleniyor. Ancak grafik yongasının Xperia GX'teki Adreno 225 değil, yeni nesil Adreno 320 olacağı belirtiliyor. Bu konuda henüz kesinleşmiş bir bilgi bulunmuyor.
4.55 inç büyüklüğünde 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ekran, 1GB RAM, 13MP yeni nesil Sony yığınlı CMOS kamera sensörünün eşlik ettiği amiral gemide, şuan için Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich sürümü mevcut. Ayrıca dolaşım butonları ekran üzerinde yer alıyor. Tasarımı, 2011 yılı amiral gemi telefonu Xperia Arc'tan esinlenilerek oluşturulmuş.
Genel bir ürün olduğu için NTT Docomo logosu kaldırılarak yerine markanın adı getirilmiş ve ön panelin altına; Xperia ibaresi eklenmiş. Test aşamasındaki bir prototip olduğu varsayılan LT29i, "Sony Ericsson" markasını taşıyor. Cihazın satışa hazır hali, Sony yazısıyla gelecektir. Ancak arka kısımdaki eski logonun bir süre daha kullanılmaya devam edeceği tahmin ediliyor.
Sony, yeni amiral gemisini ne zaman duyuracak bilmiyoruz. Halihazırda LT29 ve LT30 model numaralarını taşıyan üst düzey akıllı telefonlar var. Tokyo merkezli üreticinin, uluslararası amiral gemi akıllı telefonunu LT30 model numarasıyla piyasaya sürme olasılığı daha yüksek görünüyor.
Şirketin yöneticileri, kısa süre önce Güney Kore'de LTE destekli bir telefon satacaklarını açıklamıştı. FCC tarafından onaylanan LT30k'nın bahsi geçen cihaza ait olduğu düşünülüyor. LT29i'nin eski prototiplerde kullanıldığı ve sonrasında seri üretime LT30 olarak geçtiğinden neredeyse eminiz. Zaten yeni görüntülerdeki Sony Ericsson yazısı da bunu destekliyor.
İki farklı kaynağın yayınladığı görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.
Sony LT29i Hayabusa'nın uluslararası versiyonuna ait görüntüler sızdı
Sony LT29i Hayabusa'nın uluslararası versiyonuna ait görüntüler sızdı
Sony LT29i Hayabusa'nın uluslararası versiyonuna ait görüntüler sızdı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18001 kez okundu.
37 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim