Anlık Bildirim

Sony : PlayStation 4 neden bu kadar çok satıyor anlamıyoruz

Sony : PlayStation 4 neden bu kadar çok satıyor anlamıyoruz

Piyasaya çıktığı günden bu yana 10 milyon satış rakamını geride bırakan ve rekor kırmasına kesin gözüyle bakılan PlayStation 4 bununla birlikte Sony'nin kafasını iyice karıştırmış durumda. Kafa karışıklığı satış başarısını çözememekten kaynaklanıyor. 

Teknoloji devlerinin çok satan ürünlerini inceleyerek sonraki ürünlerde aynı başarıyı devam ettirecek stratejiler geliştirdiğine sıkça şahit oluyoruz. Ancak Sony Worldwide Studios şefi Shuhei Yoshida, Gamescom 2014 fuarında yaptığı açıklamada PS 4 konsolunun neden bu kadar çok sattığını anlayamadıklarını belirterek bir anda teknoloji gündemine oturdu.

Açıklama önce şaka sanılsa da aslında Yoshida oldukça ciddi ve konsolun neden bu kadar satış yaptığını anlamak için satış kanallarına da aynı soruyu yöneltmiş. Elde edilen verilere göre ise PS3 sahibi olmadığı halde PS4 satın alan tüketicileirn sayısının oldukça fazla olduğu görülmüş. 

Sony konsolunun elde ettiği satış başarısının ardındaki sebepleri ortaya koyarak yeni nesil konsolun geliştirilmesi esnasında bunları kullanmak zorunda. Ancak halen sebebi bulamadığı için yeni konsolda neler kullanması gerektiğini de bilmiyor. Önümüzdeki aylarda da ivmesini sürdüren PS4'ün bir süre daha Sony tarafından anlaşılamayacağı tahmin ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1687 kez okundu.
90 kişi, toplam 93 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony ps 4, sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim