Anlık Bildirim

Sony PlayStation 5'in prototipine ait fotoğraflar ortaya çıktı iddiası [Güncellendi]

Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 için sızıntılar gelmeye devam ediyor. 2020 yılında piyasaya sürülmesi beklenen konsola ait prototipin fotoğrafları ortaya çıktı.
Düzenleme: Rozetked yaptığı bir güncelleme ile görsellerin sahte olduğunu açıkladı. Lütfen en alt kısımda bulunan Güncelleme bölümünü okuyun. 

Sony, PlayStation oyun konsolu için yeni sürümünü geliştirmeye devam ediyor. Yakında 5 yaşını dolduracak şu anki konsolun yerini alması beklenen PlayStation 5’in işlemcisine ait bazı detaylar ortaya çıkmıştı. Bugün sızdırılan yeni görseller ise bitmiş bir prototipi gözler önüne serdi. Daha öncesinde başarılı sızıntılara sahip olan Rozetked, görselleri anonim bir kaynaktan aldığını ve tasarımın değişime uğrayabileceğini belirtmiş.

2020 yılı işaret ediliyor

PlayStation 5'in en erken 2020 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak sızıntılar şimdiden başladı bile. Ortaya çıkan bu görseller incelendiğinde tasarım noktasında katmanlı yapı korunmuş ama daha yuvarlatılmış köşeler ve sade bir tasarım tercih edilmiş. PlayStation logosu ise cihazın sağ alt kısmında yerini bulmuş. 8 çekirdekli AMD Ryzen işlemcisi ile gelmesi beklenen cihaz, Vega mimarili grafik işlemcisine sahip olacak.

4K çözünürlükte 60 FPS oyun oynamanızı sağlayacak yeni konsolun fiyatının 500 dolar olacağı düşünülüyor. Tasarım sızıntılarına ek olarak, konsol güvenli modda çalışırken bir ekran görüntüsü bulunuyor. Bu da prototipin neredeyse bitmiş bir versiyona ait olduğunu kanıtlar nitelikte.
Sony PlayStation 5 prototip fotoğrafları Tam Boyutta Gör

Bu PS5 prototipi, Dualshock 4 destekli olarak çalışabilmiş. Dualshock 5'e ait bir görüntü ise maalesef bulumuyor. Sızıntının sahibi Rozetked, prototipe kefil olamasa da gerçekci göründüğünü belirterek paylaşımını yapmış.

Güncelleme

Rozetked yaptığı yeni duyuru ile görsellerin sahte olduğunu açıkladı. Tam açıklama metni: "Ne yazık ki an itibariyle görsellerin sahte olduğunu öğrendik. Yanlış bilgilendirme için özür dileriz." Bu vesileyle siz değerli DonanımHaber üyelerinden de ben özür dilerim. Kaynağa göre görsellerin tamamı yanıltıcı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
33214 kez okundu.
39 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation, oyun konsolu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim