Anlık Bildirim

Sony Xperia X Compact sesleri

Evleaks tarafından sızdırılan bilgilere göre Xperia X Compact modeli üzerindeki çalışmalar tamamlandı ve Eylül ayında başlayacak IFA 2016 fuarında boy göstermeye hazırlanıyor.

Sony Xperia serisi içerisinde müstesna bir yeri olan ve küçük canavar olarak adlandırılan Compact modelleri, Xperia Z5 sonrasında bir daha ortalarda görünmemişti. Xperia X serisinin başlangıcını iyi yapamayan Sony, Xperia X Compact ile durumu toparlamayı istiyor.

Evleaks tarafından sızdırılan bilgilere göre Xperia X Compact modeli üzerindeki çalışmalar tamamlandı ve Eylül ayında başlayacak IFA 2016 fuarında boy göstermeye hazırlanıyor. Daha önce Xperia XR olarak internete görselleri sızdırılan modelin de bu olduğu tahmin ediliyor.

Xperia X Compact modelinde olması beklenen özellikler 4.6 inçlik Full HD ekran, Snapdragon 821 yonga seti, 4GB RAM, 2700mAh kapasiteli batarya, HDR desteği, yeni nesil bir IMX sensör şeklinde sıralanıyor. Yine performans canavarı bir Compact modeli ile karşı karşıyayız.

Xperia X Compact modeli tüketici üzerinde ne tür bir etki yaratacak şimdiden bir şey söylemek zor. Rekorlara imza atmaya hazırlanan Galaxy Note 7 modeli, LG’nin büyük yatırımlar yaptığı V20 amiral gemisi ve yeni nesil iPhone modelleri, Xperia X Compact modelini oldukça zorlayacaktır. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6684 kez okundu.
30 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, sony xperia x compact ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim