Anlık Bildirim

Sony Xperia Z yetkili dağıtıcılara göre 15 Mart tarihinde satışta

Sony Xperia Z yetkili dağıtıcılara göre 15 Mart tarihinde satışta



Sony'nin bu yılın ilk amiral gemi modeli olarak CES 2013 fuarında tanıttığı Xperia Z modeli Şubat ayı ortaları itibariyle global olarak satışa sunulacak. Ülkemizde de Mart ayının ikinci yarısı için yetkili dağıtıcılarda ön talep toplanmaya başlamıştı. 

Ön talep toplanması devam ederken modelin kesin dağıtım tarihi olarak 15 Mart tarihi not düşülmeye başlandı. Fiyat konusunda ise bir değişiklik yok ve 1999TL seviyesinde konumlanacak. 

Tanıtıldığında büyük beğeni toplayan ve tüketiciler tarafından da merakla beklenen Xperia Z modelinin bir değişiklik olmadığı takdirde 15 Mart tarihi itibariyle pazara giriş yapacağını söyleyebiliriz. Aynı dönemde HTC ve Samsung'un da iddialı modellerinin yavaş yavaş tanıtılmaya başlayacağını düşündüğümüzde Xperia Z'yi zorlu bir rekabetin beklediği görülüyor.

Sony Xperia Z modelinde OptiContrast teknolojisiyle geliştirilen 5 inçlik Full HD çözünürlükte ekran, mobil BRAVIA Engine 2, 2GB RAM, dört çekirdekli Snapdragon S4 Pro APQ8064 işlemci, Adreno 320 grafik birimi, 13.1MP Sony Exmor RS arka kamera, 2.2MP Exmor R ön kamera, Bluetooth 4.0, Wi-Fi a/b/g/n, 4G LTE, NFC yongası, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, Sony kullanıcı arayüzü, 2,330 mAh pil, 131 x 71 x 7.9 mm ve 146 gram şeklinde özellikler bulunuyor. 
Model pazara çıkışının hemen ardından Android 4.2 Jelly Bean sürüm güncellemesi almaya başlayacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2497 kez okundu.
41 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim