Anlık Bildirim

Sony, gelecek yıl için iki amiral gemi modeli hazırlıyor

Sony, gelecek yıl için iki amiral gemi modeli hazırlıyor


Bu yıla Xperia Z amiral gemi akıllı telefonu ile başlayan Sony, Xperia Z Ultra ile devam etmiş ve Xperia Z1 amiral gemi modeli ile yılı tamamlamıştı. Firmanın gelecek yıl için de iki amiral gemi modeli hazırladığı aktarılıyor.

Asya kaynaklı yeni bilgilere göre Sony, Sirius ve Canopus kod adlı iki amiral gemi modeli akıllı telefonunun hazırlıklarına devam ediyor. Sirius kod adlı modelin haftaya CES 2014 fuarında tanıtılması beklenirken, Canopus ise Mayıs ayında tanıtılacak.

Sony son iki yıldır CES fuarlarında bir amiral gemi modeli tanıtmayı gelenek haline getirdi. Bu bakımdan gelecek CES fuarında da bir amiral gemi modeli lansmanı yapılması bekleniyor.

Sirius modeli daha önce de gündeme gelen 5.2 inçlik Xperia Z2 akıllı telefonunu tanımlıyor olabilir. Zira Sirius modelinin 5.2 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran ve Snapdragon 800 yongaseti taşıyacağı belirtiliyor.

Canopus ise 5 inçlik bir model. Snapdragon 800 veya Snapdragon 805 yongaseti taşıyacağı tahmin edilen cihazın sadece WiFi versiyonu olacağını aktaran kaynaklar mevcut. Bu bakımdan akıllı telefon olup olmadığı konusunda tereddütler mevcut.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10154 kez okundu.
32 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xperia, sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim