Anlık Bildirim

Sony önümüzdeki yıl $300 altında su geçirmez modeller satışa sunabilir

Digitimes kaynaklarından gelen son raporlara göre Sony önümüzdeki yıl su geçirmez akıllı telefon ailesini genişletmeyi planlıyor.
Sony önümüzdeki yıl $300 altında su geçirmez modeller satışa sunabilir
Digitimes kaynaklarından gelen son raporlara göre Sony önümüzdeki yıl su geçirmez akıllı telefon ailesini genişletmeyi planlıyor. 
2015'de piyasaya çıkarmayı planladığı yeni su geçirmez modeller için Tayvan'lı üreticilerle görüşmeler yaptığı belirtilen Sony Mobile'ın, giriş seviyesi ile orta seviye için de modeller çıkarmayı düşündüğü belirtiliyor. Şu an hali hazırda üst segmentte Xperia Z2, Xperia Z1 ve orta segmentte Xperia Z1 Compact modellerine sahip olan Sony, daha önce $300 altı Xperia Go'da olduğu gibi giriş seviyesine de hitap ederek satışlarını arttırmayı planlıyor.
Sony'nin yanında daha önceden su geçirmez telefonlar üretmiş Samsung, LG, Motorola, HTC ve Lenovo'nun da su geçirmez model portföyünü arttırmak için üreticilerle irtibatta olduğu bildiriliyor. 
Tayvan kaynaklı üreticilerin satışları arttıracağı için bu tarz giriş seviyesi ve orta seviye su geçirmez modellere sıcak baktığı ve üretimlerine hazır olduğu da raporda belirtilen bir diğer detay. 
Akıllı telefon piyasasının seneye bu yönde bir adım atması ve su teması nedeniyle yüksek onarım masrafları çıkaran telefonların azalıp kullanıcı dostu modellerin artması şüphesiz ki biz kullanıcıların yararına olacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
923 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, lg ve
3 etiket daha sony su geçirmez motorola
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim