Anlık Bildirim

Sony'den "sensör" pazarında dev adım

Sony, sensör üretimi ve satışında pazarı domine etmeyi kendisine hedef koymuş gibi görünüyor. Firmanın odak noktasındaki yeni isimse konusunda uzman firmalardan Toshiba.
 
Sony'den 'sensör' pazarında dev adım
2014 yılı verilerine göre dünyanın en çok sensör satan ismi olmayı başaran ve geçtiğimiz haftalarda sensör üretim birimini yeni bir iştirak haline getiren Japon teknoloji devi Sony, Reuters'da yer alan sonra habere göreyse bu alanda önemli bir satın alma gerçekleştirmek üzere.
Şimdilik %100 oranında kesinleştirilmeyen bilgiye göre Sony, Toshiba'nın sensör üretim bölümünü yaklaşık 165 milyon dolara satın almaya hazırlanıyor. Yakın zaman içerisinde sonuçlanacağı söylenen gelişmeyle Toshina'nın Japonya Oita'da yer alan görüntüleme sensörü üretim fabrikasını Sony'ye devretmesi ve bu alandan temelli olarak çıkması bekleniyor.
Toshiba'nın şimdiye kadar ürettiği sensörler daha çok mobil cihazlara hitap ediyor ve el değiştirme ile Sony'nin zaten oldukça yüksek performans veren sensörlerinin daha da iyi hale geleceği beklentiler dahilinde bulunuyor. Ayrıca bu gelişme ile Sony'nin Apple ile Samsung'un taleplerini daha rahat karşılayabileceği de söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4657 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
satın alma, sony ve
2 etiket daha satış sensör
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim