Anlık Bildirim

Sony'nin Xperia E serisi modelleri 159 Euro'dan başlayan fiyatlarla satılacak

5 Aralık 2012 tarihinde resmi tanıtımı yapılan Xperia E ile çift sim kart destekli Xperia E Dual'ın Almanya satış fiyatları gün yüzüne çıktı. Sony Almanya cephesinden elimize ulaşan bilgilere göre Xperia E, 159 Euro fiyat etiketiyle satılırken Xperia E Dual'ın fiyatı, 10 Euro daha pahalı olacak. Sony'nin alt segmentte konumlandırdığı yeni akıllı telefonların fiyatları güncel kurlarla sırasıyla 367 TL ve 390 TL'ye denk geliyor.
Teknik detayları sizler için kısaca özetleyecek olursak, 1 GHz frekansında çalışan tek çekirdekli Qualcomm MSM7227A platformu, Adreno 200 grafik birimi ve 512 MB RAM ile donatılan Xperia E serisi, 3.5-inç boyutunda - 320 x 480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 4 GB dahili flash bellek, microSD kart girişi, 3.2 megapiksel çözünürlüğünde kamera ve 1500 mAh kapasiteli bataryaya ev sahipliği yapıyor.
Xperia E'nin Android 4.1 ''Jelly Bean'' işletim sistemi yüklü şekilde; Xperia E Dual'ın ise Android 4.0 ''Ice Cream Sandwich'' işletim sistemi yüklü şekilde satışa sunulması planlanıyor. Ancak Xperia E Dual, merak edenler için daha sonra ''Jelly Bean'' güncellemesine kavuşacak. Sony tarafından net bir çıkış tarihi verilmese de akıllı telefonlar, herhangi bir aksilik yaşanmazsa 2013 yılının başlarına doğru boy gösterecek.
Xperia E ile Xperia E Dual'ın daha detaylı teknik özelliklerine, görsellerine, tanıtım videolarına buradan erişebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1577 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim