Anlık Bildirim

Spider-Man evreninde geçen filmlere bir yenisi daha ekleniyor: Silk

Sony, Örümcek-Adam çizgi romanlarından uyarladığı filmlerine bir yenisini daha ekliyor. Kore kökenli Amerikalı kahraman Cindy Moon'un hikayesini anlatan çizgi roman serisi Silk, sinemaya uyarlanıyor.
Örümcek-Adam çizgi romanlarının ve karakterlerinin film haklarını elinde bulunduran Sony Pictures, bu karakterler ile yeni bir sinematik evren kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Venom, Silver & Black, Morbius ve Nightwatch filmlerini duyuran Sony, Spider-Man spin-off'larına bir yenisini daha ekliyor.
Deadline'ın haberine göre ünlü yapımcı Amy Pascal (Spider-Man: Homecoming, The Post) ve Sony Pictures, Marvel'in Silk çizgi roman serisini sinemaya uyarlamak için hazırlıklara başladı. Silk; Örümcek-Adam çizgi romanlarının sevilen karakterlerinden Cindy Moon'un maceralarını anlatıyor.
İlk olarak 2014 yılında çizgi roman okuyucularının karşısına çıkan Cindy Moon, Kore kökenli Amerikalı bir süper kahraman olmasıyla dikkat çekiyor. Peter Parker ile aynı okula giden Cindy, radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasının ardından Örümcek-Adam'a oldukça benzer süper güçlere kavuşuyor.
Sony son dönemde çok sayıda Spider-Man spin-off'u duyurmuş olsa da şu ana kadar sadece Venom filmi çekildi. Başrolünü Tom Hardy'nin üstlendiği Venom filmi, 5 Ekim'de vizyona girecek. Tom Holland'ın Peter Parker rolüyle filmde yer alıp almayacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim