Anlık Bildirim

Stranger Things 3. sezonundan yeni fragman

Stranger Things dizisinin üçüncü sezonuyla ekranlara dönmesine iki haftadan az bir süre kaldı. Netflix, popüler dizisi için son fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Netflix’in popüler dizilerinden Stranger Things’in üçüncü sezonu için meraklı bekleyiş uzun zamandır devam ediyor. Yayınlanmasına iki haftadan az bir süre kalan yeni sezonun son fragmanı ise an itibariyle paylaşıldı.

4 Temmuz’da geliyor

Önceki iki sezonu büyük beğeni kazanan Stranger Things’in çocuk kahramanları Upside Down adı verilen paralel evrenin yaratığına karşı mücadele ediyorlar. 80’ler atmosferi de diziyi etkileyici kılan detaylar arasında. Geçtiğimiz sezonun finalini hatırlamak gerekirse, Upside Down’a açılan kapı Eleven tarafından kapatılmıştı. Ancak son sahnede Upside Down’ın korkunç yaratığı Mind Flayer’ın dünyada belirdiğini gördük.

Paylaşılan son fragmanda da yeni bir konağa geçen yaratığın planlarına devam ettiği görülüyor. Kahramanlarımız da onu durdurmak amacıyla bir araya geliyorlar. Tüm detaylar için haberimizin başında bulunan fragmanı izleyebilirsiniz.

Stranger Thins 3. sezonu 8 bölümden oluşuyor. Tüm bölümler 4 Temmuz tarihinde platformdaki yerini alacak. Sayılı günler kalmaması sebebiyle dizinin sevenleri için heyecanın gün geçtikçe arttığını söyleyebiliriz. Yeni fragman da bu artışa katkı sağlayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8324 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, çıkış tarihi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim