Anlık Bildirim

Surface Hub 2 yükseltilebilir işlemci slotu ile gelecek

Microsoft işletmeler tarafından ilgi gören Surface Hub ekranının yeni neslini iki versiyona ayırdı. Surface Hub 2X versiyonu 2020 yılında, Surface Hub 2S versiyonu 2019 yılında çıkacak.

Microsoft’un kurumsal pazarda büyük ilgi gören Surface Hub modeli sadece 5000 adet satmasına rağmen 22000$ fiyat etiketi sayesinde iyi bir gelir bırakmıştı. 50 inçlik ikinci nesil gelecek yıl piyasaya çıkacak ve önemli bir özellik sunacak.

Surface Hub 2X özellikleri

Normalde Surface Hub 2 tek model olarak duyurulmuştu. Ne var ki üretimde kısıtlı olan Microsoft modeli iki versiyon haline getirdi ve özelliklerini paylaştırdı. Bunlar Surface Hub 2S ve Surface Hub 2X şeklinde sıralanıyor.

Surface Hub 2X modeli en erken 2020 yılında piyasada olacak. 5120x3200 piksel çözünürlük sunan ekran dikey veya yatay olarak kullanılabiliyor. Ayrıca birbirine eklenerek daha büyük bir ekran oluyor. Windows 10 yazılımı bu model için özel olarak optimize edilecek ve Office 365 entegrasyonu olacak.

Surface Hub 2S özellikleri 

Surface Hub 2S modeli 2019 yılı ikinci çeyrekte piyasada olacak. 5120x3200 piksel çözünürlük sunan ekran 3:2 görüntü oranı barındırıyor. Bu sayede ortak çalışma için ekranı daha verimli kullanabiliyorsunuz. Mevcut Hub yazılımını kullanacak olan ürün 4K kamera, entegre hoparlör, uzak alan mikrofon dizilimine sahip ancak yatay kullanım ve birbirine ekleme sadece donanım yükseltmesi ile mümkün.

Biraz daha uygun fiyatlı olması beklenen Surface Hub 2S modeli, buna rağmen bir avantaj ile geliyor. Arka kısımdaki bir CPU slotu sayesinde 2020 yılında çıkacak modülleri kullanabilecek. Bu modüller cihazı Surface Hub 2X haline getirecek. Yani yatay kullanım ve birbirine ekleme özellikleri olacak. Yazılımın da buna göre güncelleneceği ifade ediliyor.

Ortak çalışma ekranlarında rekabetin artması nedeniyle Microsoft’un böyle bir stratejiye gittiği ifade ediliyor. Surface Hub 2S boşluk bırakmamak adına 1 yıl boyunca kurumların beğenisine sunulacak. Surface Hub 2X daha iyi özellikler sunacak olsa da Surface Hub 2S sahipleri yükseltme sayesinde bu hizmeti almış olacaklar.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim