Anlık Bildirim

Surface Pro 4 yolda olabilir

Microsoft'un tablet pazarındaki en önemli silahı olan Surface tablet ailesi üçüncü nesle ulaşmış durumda ve Surface 3 adındaki yeni model de satışa başlamak üzere. Bununla birlikte güçlü Surface Pro serisi halen Haswell tabanlı mimaride bulunuyor ve bir güncelleme almadı. 

Microsoft aslında bir değişiklik yaparak Surface 3 modelini Broadwell tabanlı Atom X7 yongaseti ile piyasaya sürdü. Normalde bu modelin Surface 4 olması bekleniyordu. Ancak asıl bombanın bu ay patlayacağı belirtiliyor. 

Sektörden gelen bilgilere göre Mayıs ayı ortasında Surface Pro 4 modelinin tanıtıldığına şahit olabiliriz. Bu model fansız yapısıyla dikkat çekerken, bazı özelliklerinin önceki modele göre geliştiricileceği ifade ediliyor. 

Tasarım, ekran boyutu ve çözünürlüğü açısından Surface Pro 4, Surface Pro 3 modeli ile aynı olacak. Farklılık ise fansız yapısı nedeniyle biraz daha incelen kasa profilinde ortaya çıkacak. hatırlanacağı üzere Surface Pro 3 modeli inceliği ile göz doldurmuş ve MacBook Air modeline gerçek bir rakip olarak değerlendirilmişti. Bununla birlikte sistemin genel ısı seviyesinin Surface Pro 3 ile benzer olacağı belirtiliyor. 

Yapılan tanımlamalar neticesinde Surface Pro 4 modelinde Core M yongasetinin kullanılması ihtimali doğuyor. Ancak Pro versiyonlar Surface ailesinde gücü temsil ettiği için Core serisinden işlemcilerle donatılacak olması daha olası.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim