Anlık Bildirim

SwiftKey artık otomatik olarak "Gizli Mod"a geçecek

Microsoft'un geliştirdiği popüler klavye uygulamalarından SwiftKey, artık hassas kişisel bilgilerinizi yazarken otomatik olarak gizli moda geçecek ve yazdıklarınızı kaydetmeyecek.
Yazılım devi Microsoft, yakın bir zamanda SwiftKey'in beta sürümünü uzun zamandır beklenen bir özellikle güncelledi. Klavye uygulamaları şifreleriniz, kredi kartı numarlarınız gibi yazdığınız önemli bilgilere erişebildiği için oldukça kritiktir. Swiftkey artık bu gibi bilgileri yazdığınızı otomatik olarka algılayacak ve Gizli Mod'a geçerek kaydetmeyecek.

Otomatik olarak algılayacak

Öncelikle, şu anda Swiftkey de dahil olmak üzere mevcut birçok Android klavye uygulamasında, bu özelliğin olduğunu belirtelim. Ancak Microsoft'ın Swiftkey'inde bu özelliğin manuel olarak etkinleştirilmesi gerekiyor. Artık yeni güncelleme ile birlikte uygulama gizli modun ne zaman etkinleştirilmesi gerektiğini otomatik olarak algılayacak.
Yalnız bu özellik açıldığında ve klavye gizli moda geçtiğinde bunu kapatmanın bir yolunun olmadığı belirtiliyor. Microsoft'un henüz beta aşamasında olan bu özelliği deneyimlere göre revize ederek tüm kullanıcılara sunacağını düşünürsek şirketin buna da bir çözüm üreteceğini düşünmek yanlış olmayacaktır. Özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman açılacağı ise şimdilik bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim