Anlık Bildirim

Swyp, tüm kartlarınızı tek bir karta topluyor

Swyp, tüm kartlarınızı tek bir karta topluyor
Teknolojinin sürekli gelişiyor olması farklı alanlarda da hayatımızı kolaylaştıracak yenilikleri bize sunmasına olanak sağlıyor. Swyp adı verilen yeni kart ise sahip olduğumuz tüm kartları tek bir kartta toplama imkanı veriyor. 

Kendi üzerinde ufak bir ekrana sahip bu kart o an seçili olan kartınızın bilgilerini bu ekrandan size ulaştırabiliyor, üzerinde bulunan tuşlar yardımı ile kartlarınız arasında seçim yapıp dilediğiniz kartı da kullanabiliyorsunuz. Telefonunuzun kulaklık girişine takılan bir aparat ile kart bilgilerinizi Swyp'a yüklemenize imkan veriliyor. Kredi kartı, hesap kartı, hediye kartı gibi toplam 25 kartı hafızasında tutabilen Swype yaptığınız ödemelerin faturalarını da telefonunuza direk olarak gönderebiliyor.

Bir yerde unutmanız durumunda telefonunuzdan uzaklaştığı anda kendini kitleyebilen kart eğer telefonunuz yanınızda değil iken alışveriş yapmak isterseniz daha önce belirlediğiniz şifre ile bu kilidi açıp alışveriş yapmanıza imkan sunuyor. Sarj edilebilir bir pile sahip olan kart 99 dolarlık fiyat etiketi ile piyasaya çıkacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim