Anlık Bildirim

Terminator: Dark Fate, 18 yaş sınırıyla gelecek

Terminator: Dark Fate filminin yapımcısı olan James Cameron, filmin R-Rated olarak vizyona gireceğini açıkladı. Cameron, yeni filmi Terminator 1 ve Terminator 2'ye benzetiyor.
İlk fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni Terminator filmi Terminator: Dark Fate, seriyi köklerine döndürmeye hazırlanıyor. Bugün konuyla ilgili bir röportaj veren yapımcı James Cameron, Dark Fate'in tıpkı ilk iki film gibi 18 yaş sınırıyla (R-Rated) vizyona gireceğini açıkladı.

1984 ve 1991 yıllarında yayınlanan Terminator 1 ve Terminator 2 filmleri bildiğiniz gibi hala serinin en başarılı yapımları olarak gösteriliyor. Terminator 2'nin ardından üç farklı Terminator filmi daha vizyona girmişti ancak filmlerin hiçbirisi eleştirmenler ve genel izleyici tarafından olumlu yorumlar almayı başaramadı. Bu filmler ayrıca 13 yaş sınırıyla (PG-13) yayınlanmıştı.

Terminator: Dark Fate ise her anlamıyla seriyi köklerine geri döndürmeye çalışacak. Daha önce yapılan açıklamalarda Dark Fate'in, ilk iki filmden sonra çıkan tüm filmleri yok sayacağı belirtilmişti. Yani bir reboot olarak değerlendirilebilir. Dark Fate, hikaye anlamında Terminator 2: Judgment Day filminin sonrasında geçecek.

Terminator: Dark Fate, ayrıca yaklaşık 28 yılın ardından James Cameron'u da seriye geri döndürüyor. Filmin yapımcılığını üstlenen Cameron, senaryonun da yazarları arasında bulunuyor. Cameron ayrıca filmi yönetmesi için ise Tim Miller ile anlaşmaya varmıştı. Tim Miller bildiğiniz gibi 2016'da vizyona giren Deadpool filmiyle tanınıyor.

James Cameron, yeni filmin anlatım tarzı ve ton olarak ilk iki filme benzeyeceğini söylüyor. Ünlü yönetmen, Dark Fate'in gerçekçi, karanlık ve yoğun bir anlatıma sahip olacağını belirtti. Terminator: Dark Fate, 1 Kasım 2019'da sinemaseverlerle buluşacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8584 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
terminator 6, terminator: dark fate ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim