Anlık Bildirim

Tesla Semi'ye ait hızlanma videoları internete düşmeye başladı

Geçtiğimiz hafta büyük bir etkinlikle resmiyete kavuşan Tesla'nın elektrikli tırı Semi'ye ait ilk hızlanma videoları internette yer almaya başladı. Detaylar haberimizde...
Geçtiğimiz hafta merakla beklenen bir etkinlik ile elektrik tır modeli Semi'yi tanıtan Tesla, onun yanında Roadster 2 ile de sürpriz yapmıştı. Etkinlikte sahneye yavaş bir giriş yapan Tesla Semi, şirketin açıklamalarına göre yüksüz haldeyken 0'dan 100 km/h hıza 5 saniyede ulaşırken, 36 tonluk yükle ise 20 saniyede ulaştığı belirtiliyor.
Etkinlik sonrası o geceye ait videolar yavaş yavaş internette yer almaya başlarken, YouTube'a yüklenen bir video Tesla Semi'nin hızlanmasına dair ilk izlenimleri gösteriyor. Bahsi geçen videoda aracın hızlanmasını net olarak ölçebilmek tabiki de mümkün olmasa da, şu ana kadarki herhangi bir tırdan çok daha hızlı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
Videonun 14. saniyesinde kapısı kapanan ve harekete başlayan Tesla Semi yalnızca saniyeler içerisinde yüzlerce metre uzaklaşmış oluyor. Tesla tarafından 150 bin dolardan başlayan fiyatla satılacak olan Semi'nin hızlanma videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13988 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, tesla semi ve elektrikli tır
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim