Anlık Bildirim

Tesla, Volvo'nun iç mekandan sorumlu mühendisini bünyesine kattı

Tesla'nın iç tasarımları genellikle lüks rakiblerine göre geri kalması nedeniyle eleştirilir. Elektrikli araç üreticisi bu durumu değiştirmek için Volvo'nun iç mühendislik başkanını bünyesine kattı.
Tesla, İsveçli otomobil üreticisi Volvo'nun en iyi mühendislerinden birini bünyesine katmayı başardı. Anders Bell, Volvo'nun Kıdemli Mühendislik Direktörü ve otomobil üreticisinin 'İç Mühendislik Şefi', bu ay eşdeğer bir rolde Tesla'ya katılıyor. Yetenekli mühendis bu değişimi geçtiğimiz haftasonu LinkedIn profilindeki bir güncellemeyle doğruladı.
Tüm kariyerini Volvo'da geçiren ve son iki yıldır ortaya çıkan iç mekan alanında konsept geliştirmeler ve tasarım üzerindeki çalışmalara liderlik yapan mühendis, Tesla'ya katılmak için İsveç'ten Kaliforniya'ya taşınacak.
Volvo'da çeşitli mühendislik programlarına öncülük eden Bell, LinkedIn profiline göre, 1998'de mühendislikten mezun olur olmaz araç üreticisinin bünyesine katılmış. 2015 model Volvo S60L'nin iç tasarımı gibi programlara liderlik eden Bell, 2015 Volvo XC90'da karşımıza çıkan yeni ön koltuk sisteminin de tasarımcısı konumunda. Volvo'nun iç mühendislik başkanlığına gelmeden önce Geely'nin üreticiyi satın alması sonrası Çin'de çalışan Bells, burada 4 senesini geçirmiş.
Son olarak Tesla'ya katılan Bell'in, diğer lüks araçlar karşısında zayıf kalan Tesla modelleri üzerinde ne gibi bir etki yaratacağını bekleyip hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3209 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, model s ve
3 etiket daha model x Volvo anders bell
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim