Anlık Bildirim

Tesla üretimi hızlandırmak için otomobillerin renk seçeneklerini azaltacak

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla üretimi daha da hızlandırmak için araçların renk seçeneklerin azaltma yoluna gidiyor. CEO Musk'ın Twitter üzerinden paylaştığı bu gelişmenin detayları haberimizde.
Milyarder girişimci Elon Musk'ın kurucusu olduğu Tesla, uzun süredir üretim hattında yaşanan yavaşlıktan dolayı müşteri siparişlerini yetiştirememesiyle haberlerimize konu oluyordu. Alınan bir kararla artık üretime girecek elektrikli otomobillerin renk seçeneklerinin azaltılacağı açıklandı.

Kaldırılan renkleri isteyen müşteriler ekstra para ödeyecek

Tesla CEO'su Elon Musk bugün Twitter hesabından yaptığı açıklama ile üretim sürecini hızlandırmak için bazı renk seçeneklerinin kaldırılacağını açıkladı. Şirket daha önce  Model S, Model X ve Model 3 üretimlerinde yedi renk seçeneği sunuyordu. Musk'ın attığı tweete göre Obsidyen Siyah ve Metalik Gümüş renkler artık üretim bandına girmeyecek. Ancak yine de bu renklerde otomobil almak isteyen müşteriler artı bir ücretle özel sipariş verebilecekler.
Şirketin sözcüsü ise Musk'ın tweetine ek olarak şunları söyledi: "Ürünlerimizin değerini en iyi şekilde yansıtmak için fiyatlama ve mevcut seçenekleri zaman zaman ayarlıyoruz ve üretim faaliyetlerimizi kolaylaştırıyoruz." Tesla'nın diğer beş renk seçeneği için ise herhangi bir ek ücret talep etmeden üretime devam edeceğini de belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim