Anlık Bildirim

Tesla'ya FBI soruşturması

Wall Street Journal'ın raporuna göre elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Model 3 üretimiyle ilgili yatırımcılara doğru bilgi vermediği için FBI tarafından soruşturuluyor.
Federal Soruşturma Bürosu FBI, elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Model 3 üretimiyle ilgili süreci incelemeye aldı. FBI'ın iddialarına göre Tesla yatırımcılarına doğru bilgiler sunmuyor ve onları yanlış yönlendiriyor.

FBI soruşturmayı derinleştiriyor

Wall Street Journal'ın haberine göre bu soruşturma geriye dönük olarak 2017 yılından günümüze gelen süreci kapsayacak. Soruşturma, San Francisco'daki ABD avukatlık ofisi tarafından yönetiliyor ve konuyla ilgili olarak Tesla yetkilsinin verdiği demeçte, ABD Adalet Bakanlığı'nın da bu süreçle ilgili bilgiler talep ettiği yönünde.
Tesla CEO'su Elon Musk, Temmuz 2017'de twitter hesabından yaptığı açıklamada, Aralık ayında 20 bin Model 3 üreteceklerini duyurmuştu. Ancak Tesla'nın o yıl sadece 2.685 adet Model 3 üretmesi dikkatleri üzerine çekti. Bakalım yatırımcıları korumak adına FBI'ın derinleştirdiği bu soruşturma Tesla için neye mal olacak hep beraber göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim