Anlık Bildirim

Tesla'dan ilginç teklif: bir haftalığına aracınızı Model S ile değiştirin!

Tesla'dan meraklılarına özel yeni deneme bir programı; Drive to Believe. Program kapsamında şanslı kişiler 1 hafta boyunca Model S'i test etme imkanına kavuşuyor. Detaylar haberimizde...
Elektrikli araç üreticisi Tesla geçen hafta sonu 'Drive to Believe' (İnanmak için Sür) isimli yeni programını hayata geçirdi. Program kapsamında araç üreticisi Avrupa pazarındaki araç sahiblerini davet ederek, onların araçlarını 1 haftalık süreç boyunca Model S ile takas etmelerine imkan tanıyor.
Aracın testini katılabilecek şanslı kişiler online bir çekiliş ile belirlenirken, yazılan yasal belgeye göre çekiliş yalnızca 25 yaş üzeri kişiler ve şu Avrupa ülkeleri için geçerli: Birleşik Krallık, Almanya, Hollanda, Norveç, İsveç, İsviçre, Fransa, Avusturya, Belçika, Finlandiya, Lüksemburg, İtalya, Danimarka ve İrlanda.
Listeye baktığımız zaman programın Model S ve Model X'in satıldığı hemen hemen bütün Avrupa ülkelerini kapsadığını söyleyebiliriz. Tesla'nın açıklamasına göre başvurular 31 Aralık 2016'ya kadar sürecek.
Programın Tesla satışlarını arttırmak adına yapıldığını rahatlıkla söyleyebiliriz, hatta firma test edenlerin arabayı 1 hafta sonra ellerinde tutmak isteyeceğini bahsine de giriyor. Uygulamanın reklam olarak da önemli olduğunu söyleyebiliriz çünkü test etmeye hak eden kişilerin araçları aile ve arkadaşlarına da göstermesi büyük bir olasılık.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9696 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, model s ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim