Anlık Bildirim

The Boys, şimdiden Amazon'un en popüler dizilerinden birisi oldu

Amazon'un iki hafta önce yayınladığı The Boys, şimdiden Prime Video'nun en popüler dizilerinden birisi oldu. Büyük başarıya ulaşan dizinin ikinci sezonu da önümüzdeki yıl geliyor.
Netflix'in en dişli rakiplerinden birisi olan Amazon Prime Video, nihayet artık büyük bir hit diziye sahip. Temmuz ayının sonlarında yayınlanan The Boys dizisi, kısa sürede platformun en popüler yapımlarından birisi olmayı başardı. Eleştirmenler ve genel izleyici tarafından inanılmaz olumlu yorumlar alan The Boys, şu anda IMDB üzerinde de en çok konuşulan dizi konumunda bulunuyor.

The Boys'un yakaladığı müthiş başarıdan bahseden Amazon Stüdyoları başkanı Jennifer Salke,"The Boys, ilk iki haftalık süreçte tahminlerimizin de çok üzerine çıkarak inanılmaz bir popülariye ulaştı. The Boys kısa sürede Prime Video'nun en çok izlenen dizilerinden birisi oldu." şeklinde konuştu.


Ünlü çizgi roman yazarı Garth Ennis'in aynı adlı eserinden uyarlanan The Boys, alışılagelmiş süper kahraman hikayelerinden çok daha farklı bir yapıya sahip. The Boys'ta süper kahramanların genellikle hasta ruhlu ve sapkın bir hayat yaşadığı ilginç bir evrenle karşılaşıyoruz. Kahramanlar şöhretin ve gücün verdiği rahatlıkla yozlaşmış bir hayat sürüyorlar. Durum o kadar kötü ki süper kahramanların dünyaya faydadan çok zararları dokunuyor.

İlk sezonu sekiz bölümden oluşan The Boys, hem çizgi romanın okurlarının hem de genel seyircinin büyük beğenisini kazanmayı başardı. İlginç evreni, karakterleri, mizahı ve müzikleriyle seyircilere yeni bir deneyim vaadeden The Boys'u hala izlemediyseniz şiddetle tavsiye ediyoruz.

Amazon Prime Video'nun ülkemizdeki fiyatı ilk altı ay için 3 Euro, sonrası içinse 6 Euro olarak belirlenmiş. Prime Video üyeleri ayrıca Twitch Prime üyeliğine de sahip oluyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7243 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dizi, the boys ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim