Anlık Bildirim

Türk geliştiriciden bağımlılık yapan oyun: Color Shot

Akıllıca düşünerek, en doğru açıyla en iyi atışı yapmanızı zorunlu kılan oyun Color Shot, aşamaları geçerken adeta bağımlılık yaratıyor. Yerli yapım oyun hem Android hem de iOS platformlarında.

Türk geliştiriciden bağımlılık yapan oyun: Color Shot Tam Boyutta Gör

Mobil oyunlar dünyasına ülkemizden ilgi çekici yapımlar dahil olmaya devam ediyor. Bunalrdan biri de Color Shot. Hem mantık hem de beceri gerektiren yapımda, kutucuklara atış yaparak bölümleri geçmeye çalışıyoruz. Her bir bölüm özel olarak tasarlanmış ve kendine has dinamikleri var.

Oyunda bölümleri geçerken bir sonraki hamleyi de düşünmeniz gerekiyor. Farklı renkteki kutucuklar, atış yapıldıktan sonra içindeki okun rengini alıyor. Her atışın aynı renkteki kutuya yapılması şart. Sonraki hamlede vurmanızın olanaksız olduğu bir kutuya gitmeniz gerekiyorsa ya da hatalı bir kutuya atış yapmış iseniz bölüme en baştan başlamanız gerekiyor.

Toplamda 80 bölümün yer aldığı oyunda rahatsız etmeyecek düzeyde reklam gösterimi bulunuyor ve bu reklamlar sayesinde ücretsiz olarak sunuluyor. Dilerseniz reklamsız sürüm için oyun içi satın alma da yapabiliyorsunuz. Ayrıca oyunda her kullanıcıya tek seferlik ücretsiz bölüm geçme hakkı ve son hamleyi geri alma şansı tanınıyor.

Unity oyun motoru ile geliştirilen Color Shot, Google Play Store’da ve App Store’da yer alıyor. Color Shot’in Android sürümü için buradaki, iOS sürümü içinse buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7546 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
color shot, buronya ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim