Anlık Bildirim

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu görevinden ayrıldı

1 Nisan 2015 tarihinde Turkcell’in başına geçen Kaan Terzioğlu tam olarak 4 yıl sonra görevini bıraktı. Henüz ünlü CEO’nun görevini bırakma nedeni ile ilgili resmi bir açıklama yok.

Yaklaşık 4 yıldır ülkemizin en büyük operatörü Turkcell’in genel müdürlüğü görevini yürüten Kaan Terzioğlu dün akşam itibariyle görevinden ayrıldı. İlerleyen saatlerde firmanın resmî açıklama yapması bekleniyor.

Geçmişi başarılarla dolu

1968 doğumlu olan Kaan Terzioğlu kariyerine Arthur Andersen and Company'de denetçi ve finansal danışman olarak başladı. Burada Türkiye Operasyonları Başkan Yardımcısı pozisyonuna kadar yükseldi.

1999 yılında Cisco firmasına katılan Terzioğlu burada da EMEA ve Orta ve Doğu Avrupa Başkan Yardımcısı pozisyonuna kadar yükseldi. 2012 yılında ise Sabancı şirketlerinde yönetim kurulu üyeliğine seçilmişti.

Kaan Terzioğlu, Turkcell Genel Müdürlüğü görevine ise 1 Nisan 2015 tarihinde başlamıştı. Mobil operatör ağırlıklı olarak aldığı Turkcell’i dijital servis odağında geliştirme başarısı gösterdi. Yerli arama motoru Yaani ile Fizy ve BiP servislerinin daha da zenginleştirilmesi bunlar arasında. Terzioğlu yönetimi altında Turkcell rekor kırarak 2018 yılında 2 milyar TL gelir elde etmişti.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6783 kez okundu.
36 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turkcell, kaan terzioğlu ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim