Anlık Bildirim

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'un Ramazan ayına özel hediye internet kampanyaları

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone Ramazan ayına özel kampanyalar düzenledi. Hediye internet kampanyaları ve bu kampanyalara nasıl katılacağınızı haberimizde bulabilirsiniz.

Turkcell Türk Telekom Vodafone ramazan kampanyası Tam Boyutta Gör

Bugün itibariyle Ramazan ayı başladı ve ilk oruçlar tutulmaya başladı. Ramazan ayın boyunca gece saatlerinde mobil internet kullanımı artıyor. Operatörler hem Ramazan ayını kutlamak hem de internet kullanım talebine yanıt vermek adına ay boyunca çeşitli kampanyalar düzenliyor. Bu yazımızda operatörlerin internet kampanyalarını ele aldık.

Türk Telekom Ramazan kampanyası: 10 GB internet

Türk Telekom, Ramazan ayı boyunca sahur saatlerinde kullanabileceğiniz 10 GB internet paketi hediye ediyor. 14 Haziran tarihine kadar 02:00 - 06:00 saatleri arasında geçerli internet kampanyasından faturalı ve faturasız aboneleri yararlanabiliyor.

Kampanyadan faydalanmak için SAHUR yazıp 5555’e SMS göndermek yeterli. Kampanya hakkında detaylara bu adresten ulaşabilirsiniz. 

Turkcell Ramazan kampanyası: İnternet paketinizi ikiye katlıyor

Turkcell, Ramazan ayı boyunca internet paketinizi iki katına çıkarıyor. Kampanyaya katıldıktan sonra tarifenizdeki internetiniz ve ek internet paketleri iki katına katlanacak.

Kampanyadan faydalanmak için BiP uygulamasının “Keşfet” bölümünden “4.5G Ramazan Kampanyası” isimli sayfayı takip etmek yeterli. Kampanya hakkında detaylara bu adresten ulaşabilirsiniz.

Vodafone’da Ramazan kampanyası yok

Vodafone’nun Ramazan’a özel internet kampanyası bulunmuyor. Faturasız abonelerin faydalanabileceği 1 haftalık ücretsiz Sosyal ve Video Pass kampanyası dışında bir kampanya bulunmuyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22494 kez okundu.
36 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turkcell, türk telekom ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim