Anlaşmanın birinci senesini doldurmasının ardından paylaşılan veriler Twitter’ın bu konuda hala çok yetersiz olduğunu ortaya koydu. Verilere göre Facebook ve YouTube nefret söylemlerinin yüzde 66’sını silerken Twitter için bu oran yalnızca yüzde 38. Ne var ki bu oran, Twitter’ın önceki aylardaki oranlarından çok daha yüksek. Geride bıraktığımız Aralık ayında Twitter’ın nefret söylemi silme oranı yalnızca yüzde 19’du.
İçerikleri değerlendirme konusunda da yavaş
Twitter’ın geride olduğu bir diğer konu da şikayet edilen içeriklerin hızlı bir şekilde değerlendirilmesi. Sosyal paylaşım platformu şikayet edilen içeriklerin 24 saat içerisinde yalnızca yüzde 39’unu kontrol ediyor. Öte yandan YouTube’un kontrol etme oranı yüzde 43, Facebook’un oranı ise yüzde 58.
Avrupa Komisyonu, Twitter’ın ve diğer sosyal paylaşım sitelerinin nefret söylemleriyle ilgilenme konusunda verdikleri sözleri tutmamaları durumunda yeni bir yasa hazırlayabilir ve siteleri bu yasaya uymaları konusunda zorlayabilir. Nefret söylemlerinin terörle yakından bağlantılı olması, Komisyon’un bu konudan ödün vermemesinin nedenlerinden birisi.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.