Anlık Bildirim

Üç arka kameralı Samsung Galaxy M40'ın basın görseli yayınlandı

Samsung tarafından önümüzdeki ay tanıtılacak Galaxy M40'ın tasarımını gözler önüne seren bir basın görseli yayınlandı. Üç arka kamera ile piyasaya sürülecek cihazın fiyat etiketi de belli oldu.
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki ay 11 Haziran tarihinde Galaxy M40 olarak adlandırdığı yeni telefonunu duyuracak. Cihazın ön ve arka tasarımını gözler önüne seren bir basın görseli sızdırıldı.
İlk göze çarpan şey Galaxy M40'ın Infinity-O ekrana sahip olması. Ekranın sol üst köşesindeki delikte selfie kamerası yer alıyor. Böylelikle cihaz, delikli ekran taşıyan ilk Galaxy M serisi telefon olacak.
Daha önceki raporlara göre Galaxy M40 gücünü sekiz çekirdekli Snapdragon 675 yonga seti ve 6 GB RAM'den alacak. Ayrıca 128 GB dahili depolama alanı ile sunulacağı söyleniyor.

Fiyat etiketi de belli oldu

Akıllı telefonun arka tarafında 32 megapiksel ana sensöre ev sahipliği yapan üçlü kamera sistemi yer alacak. Diğer sensörler hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Ön tarafında ise orta sınıf bir modele göre oldukça iyi sayılacak 16 megapiksel kamera görev yapacak.
Gelen haberler Galaxy M40'ın 395 dolar gibi bir fiyat etiketi ile piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Cihaz bu fiyatla Galaxy M serisinin en pahalı akıllı telefonu konumuna yükselecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5069 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim