Anlık Bildirim

Unreal Engine 3'lü Wild Blood için ilk oynanış videosu yayınlandı, çok yakında Android ve iOS için geliyor


Gameloft, büyük bir satış öncesi kampanya yürüttüğü Wild Blood adlı oyunu için ilk oynanış videosunu yayınladı. Daha önce resmi Facebook sayfası üzerinden yapımı Unreal Engine'li ilk oyunu olarak resmen duyuran Paris merkezli oyun stüdyoları, Epic Games'in yeni nesil Unreal Engine 3 grafik motoruyla konsol kalitesindeki diğer yapımlarla rekabet etmeyi amaçlıyor.
Dövüş sistemiyle alakalı bazı detayların yer aldığı oynanış videosunda kontrol edeceğimiz karakteri, düşmanlarımızı ve mekanları yakından inceleme fırsatı buluyoruz. Infinity Blade, God of War tarzında geliştirilen Wild Blood'ın ücretli bir içerik olarak yayınlanmasını ümit ediyoruz. Ancak videodaki bir takım ögeler, Gameloft'un yine "freemium" iş modelini uygulamış olabileceğine işaret ediyor.
Android ve iOS için çok yakında çıkış yapacağının altı çizilen yeni aksiyon oyunu, Ağustos ayı sona ermeden Apple App Store ve Google Play Store'daki yerini alabilir. İkinci videoda da Wild Blood'ın hikayesine dair bir ipucu sakladığını belirten Gameloft, daha fazla detay için takipçilerini Facebook sayfasına davet ediyor. 
Gameloft tarafından geliştirilip dağıtılacak Unreal Engine 3 grafik motorlu ilk içerik Wild Blood'a ait oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2878 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim