Anlık Bildirim

Uygun fiyatlı Pixel 3 her yönüyle sızdırıldı

Birkaç aydır gündemi meşgul eden bütçe dostu Pixel 3 varyantı sonunda ortaya çıktı. Rusya merkezli bir teknoloji blogu, Pixel 3 Lite adlı telefonu gözler önüne seren çok sayıda fotoğraf yayınladı.
Uygun fiyatlı Pixel 3 modelinin görselleri internete düştü. Rusya merkezli bir teknoloji blogu olan Rozetked, Pixel 3 Lite adlı telefonun fotoğraflarını yayınladı. Çentiksiz tasarımla karşımıza çıkan cihazın çerçeveleri Pixel 2'ye oldukça benziyor. Ayrıca 2.220 x 1.090 piksel çözünürlükte 5.56 inç IPS LCD ekrana sahip olduğunu belirtelim.
Telefonun diğer özellikleri arasında ise Snapdragon 670 yonga seti, 4 GB RAM, 32 GB depolama alanı ve 2.915 mAh kapasiteli pil yer alıyor. 12 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera ile donatılan cihazda Pixel 3 ve Pixel 3 XL'den farklı olarak 3.5 mm kulaklık girişi de mevcut. Ayrıca beyaz varyantı neon sarı bir güç düğmesine sahip gibi görünüyor.

Ne zaman tanıtılacağı belli değil

Bütçe dostu Pixel 3 ile ilgili söylentiler uzun süreden beri gündemi meşgul ediyordu ancak hem Pixel 3 hem de Pixel 3 XL'in birkaç hafta önce tanıtılması uygun fiyatlı versiyonun yolda olduğuna dair umutların yitirilmesine neden olmuştu.
Fotoğraftaki cihazın Pixel 3 Lite olduğunu doğrulayamasak da aynı Rus sitesinin Google Pixel 3 ve 3 XL modellerini resmi lansmanından aylar önce sızdırması gerçek olma ihtimalini bir hayli yükseltiyor. Telefonun ne zaman tanıtılacağı veya hangi pazarlarda piyasaya sürüleceği belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim