Anlık Bildirim

VR uyumlu Tetris Effect oyunu PS4 için satışa sunuldu

Blokların tepenize doğru düştüğü bir VR tecrübesi yaşatan Tetris Effect oyunu PS4 için satışa sunuldu. Farklı modların yanı sıra çevrim içi grup etkinlikleri de oyunu öne çıkaran özelliklerden.

Oyun dünyasının klasiği haline gelen Tetris, Japon geliştirici Enhance Games’in ellerinde yeniden hayat buluyor. PS4 konsolu için indirmeye sunulan Tetris Effect oyunu PS VR uyumu ile de rakiplerinden ayrılıyor.

Tetris Effect neler sunuyor?

3 boyutlu görsel efektleri ile klasik Tetris oyunundan çok daha ayrı bir yere taşınan Tetris Effect, oyun modları açısından da zengin. Journey Mode en kolaydan başlayarak yavaş yavaş ilerlediğiniz ve zorlanmaya başladığınız bir mod. Effect modu ise oyuncunun ruh haline ve oynayışına göre şekillenen farklı zorluktaki seviyelerden oluşuyor.

Weekend Rituels ile oyuncular her hafta sonu yapılacak farklı etkinliklere katılarak ortak hedeflere ulaşmak zorunda. Hedefler gerçekleştiğinde oyun içi bir avatar hediye ediliyor. Geliştiricinin önceki yapımlarından hatırladığımız oynanışa uyum sağlayan müzikler de öne çıkan diğer bir özellik.

VR uyumu sayesinde kask kullanıcıları daha yoğun bir Tetris tecrübesi yaşayabiliyor. İlk incelemeler blokların hemen önünüze düştüğü ve bu şekilde bölümleri geçtiğiniz yönünde. Ayrıca 4K ve HD çözünürlük seçenekleri de mevcut. Tetris Effect oyunu 179TL fiyat etiketi ile indirmeye sunuldu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim