Anlık Bildirim

Vivo Xshot 24MP çözünürlükte bir arka kameraya sahip olacak

Vivo Xshot 24MP çözünürlükte bir arka kameraya sahip olacak

Dünyanın ilk 2K ekranlı akıllı telefonunun sahibi olan Çinli Vivo, kamera konusunda da ses getirecek yeni bir amiral gemi modelinin hazırlıklarını sürdürüyor. Xshot adını alacağı belirtilen model ile ilgili firma ipuçları vermeye devam ediyor.

Hali hazırdaki amiral gemi modeli akıllı telefonların karşısına çıkacak olan Vivo Xshot modelinde Snapdragon 801 yongaseti, 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi olacak. Vivo’nun kamera temasını ön plana çıkardığı modelin sensör özellikleri de belli oldu.

Firmadan paylaşılan bilgilere göre Vivo Xshot 24MP çözünürlüğünde bir kamera senörüne sahip olacak. Sony imzalı bu sensör Exmor RS teknolojisi taşırken, f/1.8 gibi oldukça büyük bir diyafram aralığına sahip. Çift LED flaş ve OIS ile desteklenen kamera 3D ve 4K video çekimleri de yapabilecek.

Şu anda piyasada sınırlı sayıda 4K video çekimi yapabilen akıllı telefon bulunuyor. Ancak hem OIS desteği, hem 3D video hem de 4K video kaydı yetenekleri sadece Vivo Xshot modeline özgü olacak. Cihazın ayrıca atanmış bir kamera tuşuna sahip olacağı da belirtiliyor.

Modelin ön yüzünde ise 7.68MP çözünürlükte bir görüntülü görüşme kamerası yer alıyor. Vivo’nun neden bu ilginç çözünürlüğü tercih ettiği bilinmiyor. Vivo Xshot modelinin ne zaman piyasada olacağına dair bir bilgi yok. Ancak en geç Mayıs ayı itibariyle modeli lanse edilmesi bekleniyor.   
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1103 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vivo
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim