Anlık Bildirim

Vivo’dan üst seviyeye X7 akıllı telefon serisi

Çin’in önemli akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Vivo, pazarda iddiasını arttırabilmek adına yeni modeller piyasaya sürmeye devam ediyor. Sırada Vivo X7 akıllı telefon serisi var.

Akıllı telefon pazarında bu yıl sürpriz bir şekilde ilk beş sıraya girmeyi başaran ve otoriteleri şaşırtan Vivo, başarısını devam ettirmeye kararlı. Yeni tanıtılan Vivo X7 serisi, tasarım ve donanıma dair önemli detayları beraberinde getiriyor.

İki adet modele sahip Vivo X7 serisi, magnezyum alaşımdan imal edilmiş. Piyasadaki nadir telefonlardan olmayı başaran Vivo X7, böylece daha sağlam ve daha hafif bir yapıya bürünüyor. 2.5D ekran kavisi ile Premium hissiyatı artıran telefon, Samsung imzalı Super AMOLED paneller kullanıyor.

Seride Snapdragon 652 yonga seti kullanılmış. 4 adet Cortex-A72 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeği yanında Adreno 510 grafik birimi, 4GB RAM ile birleştiğinde sınıfına uygun bir performans ortaya çıkarıyor. Modeller arasında bazı farklar mevcut.

Orijinal Vivo X7 modeli, 5.2 inçlik Full HD ekrana sahip. Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde bir kamera varken, ön kısımda ise 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerası bulunuyor. Pazarda bu tür bir dizilime çok nadir rastlıyoruz. AK4376 Hi-Fi ses yongası ile güçlendirilen modelde çıkarılamayan 3000mAH kapasiteli bir batarya yer alıyor. Parmak izi okuyucu ve Android 5.1 işletim sistemi ile donatılan modelin kalınlık değeri 7.24mm seviyesinde.

Vivo X7 Plus modeli ise 5.7 inçlik Full HD ekrana sahip. Boyut büyüdüğü için batarya kapasitesi de 4000mAh seviyesine çıkarılmış. Kalınlık ise 7.49mm olarak gerçekleşmiş. Serinin Vivo X7 modeli 375$ fiyat etiketine sahip. Plus modeli için ise bir fiyat aralığı bulunmuyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4940 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vivo, vivo x7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim