Anlık Bildirim

Volkswagen yeni nesil Golf'ün ilk teaser görselini yayınladı

Alman otomobil devi Volkswagen, sekizinci nesil Golf'ün ilk teaser görselini paylaştı. Haziran 2019'da üretimine başlanacak Golf 8 ile ilgili son bilgiler haberimizde.
Yeni nesil Volkswagen Golf'ün önümüzdeki sene lanse edilmesi bekleniyor. Alman otomobil devi sekizinci nesil Golf'ün ilk teaser'ını paylaştı. Yayınlanan görsel çok fazla bir şey açığa çıkarmasa da tasarım eskizi bize yeni Golf'ün profilini kabaca gösteriyor.
Sekizinci nesil Golf'ün üretimine 2019 yılının Haziran ayında başlanması planlanıyor. Bu da yıl sonuna kadar Avrupa'daki showroom'lara ulaşması demek. ABD'de ne zaman satışa sunulacağı ise henüz belli değil. Volkswagen yeni nesil Golf hakkında çok fazla detay vermedi ancak bu yılın başlarında en son otonom sürüş teknolojisi ile sunulacağını açıklamıştı.
Volkswagen yeni nesil Golf'ün ilk teaser görselini yayınladı Tam Boyutta Gör

Görsel temsilidir...

Üç kapılı ve vagon versiyonları olmayacak

Araç mevcut MQB platformunun değiştirilmiş bir versiyonu üzerinde yükselecek. Bununla birlikte güç aktarma organlarının 12 ve 48 volt hafif hibrit teknoloji ile güncelleneceği belirtiliyor. Ayrıca sekizinci nesil Golf'ün üç kapılı ve vagon versiyonlarının olmayacağı da gelen haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
37777 kez okundu.
56 kişi, toplam 61 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, Volkswagen ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim