Anlık Bildirim

Volkswagen’in efsane otomobili elektrikli olarak geri dönüyor

Dünyaca ünlü otomobil üreticisi Volkswagen'in yayınladığı heyecan uyandıran son görseller, efsane T1 modelinin elektrikli olarak geri dönebileceğine işaret ediyor.
Global çapta meydana gelen emisyon skandalıyla büyük bir imaj zedelenmesi yaşayan ve sorunlu otomobilleri geri çağırarak milyonlarca dolar zarara uğrayan Volkswagen, diğer taraftan gücünü tekrar toplamasını sağlayacak geleceğe yönelik konsept çalışmalarına da ağırlık vermeye devam ediyor.
Yenilenen e-Golf’ün ardından son Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılan ve otonom sürüş yeteneğine sahip geleceğin elektrikli otomobili olarak nitelendirilen I.D. ile karşımıza çıkan VW, bu kez bir efsaneyi geri döndürmeye hazırlanıyor. Yayınlanan görsellere bakılırsa T1 modelini günümüz teknolojileriyle harmanlayan otomobil devi, yüksek ihtimalle elektrikli Van’ın ilk sinyallerini veriyor.
8-22 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Detroit Otomobil Fuarı’nda gün yüzüne çıkarılması beklenen ve ismi henüz açıklanmayan aracın genel hatlarıyla oldukça şık bir çizgiye sahip olacağı belirtiliyor. Volkswagen’in elektrik motorlarını aracın ön ve arka kısmında konumlandırdığı, böylelikle muhtemel kayıpların önüne geçilmesini sağlayan modüler elektrik platformuna (MEB) sahip olması beklenen konsept çalışma markanın hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim