Anlık Bildirim

Warner Bros, Jared Leto'lu yeni bir Joker filmi üzerinde çalışıyor

DC sinematik evreninin yeni Joker'i olan Jared Leto, kendi Joker filmine kavuşuyor. Warner Bros. Stüdyoları, Leto'nun başrolde yer alacağı yeni Joker filmi için hazırlıklara başladı.
Warner Bros, Suicide Squad filminde Joker'i canlandıran ünlü aktör Jared Leto ile yeni projeler üzerinde çalışıyor. Variety tarafından yayınlanan bir habere göre DC ve Warner Bros ikilisi, Leto'nun başrolde bulunacağı solo Joker filmi için çalışmalara başlamış durumda.

Jared Leto'lu yeni Joker filmi, Warner Bros.'un son bir yıl içerisinde duyurduğu ikinci bireysel Joker filmi oldu. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz Ağustos ayında da Warner Bros, Joker'in orijin hikayesinin anlatılacağı yeni bir film için hazırlıklara başlandığını açıklamıştı. Todd Philipps'in yöneteceği bu yeni orijin filmi, DC sinematik evreninden bağımsız olacak ve Joker'i Jared Leto değil bir diğer ünlü aktör olan Joaquin Pheonix canlandıracak.

Warner Bros.'un henüz ortaya çıkardığı Jared Leto'lu Joker filmi ise elbette DC'nin yeni sinematik evreninin bir parçası olacak. Yönetmen, yazar ve oyuncu kadrosu henüz netlik kazanmayan filmin yapım sürecinin ne zaman başlayacağı da bilinmiyor. Ancak tahminler Jared Leto'lu yeni Joker filminin 2020-2021 gibi vizyona gireceği yönünde. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4199 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dc sinematik evreni, joker ve
3 etiket daha joker filmi jared leto Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim