Anlık Bildirim

WhatsApp, iPad'e geliyor

iPad sahiplerine müjde! WhatsApp, iPad'e geliyor. WhatsApp'ın geliştirici ekibi çalışmalara başladı. Uygulamanın iPad versiyonun ekran görüntüleri ortaya çıktı.

WhatsApp, iPad'e geliyor Tam Boyutta Gör

WhatsApp yeniliklerini önceden duyuran WABetaInfo ekibi, iPad kullanıcıları için müjdeyi verdi. WhatsApp’ın iPad ile uyumlu versiyonu geliyor.

WhatsApp geliştiricileri iPad desteği üzerinde birkaç haftadır çalışıyor. iPad desteği, yeni bir uygulama olarak değil iPhone uygulamasına güncelleme olarak gelecek. iPhone kodları üzerine ekleme yapıldığı için hızlı ilerleme elde edilmiş.

Ortaya çıkan ekran görüntülerine baktığımızda Durum sayfası dışında tüm sayfaların iPad ile uyumlu tasarımı bulunduğunu görüyoruz. Sohbet ekranı, tıpkı WhatsApp Web’de olduğu gibi iki sütunlu yapıya sahip. Sol tarafta sohbet edilen kişiler ve gruplar, sağ tarafta ise sohbet balonları bulunuyor.

WABetaInfo ekibinin ifadesine göre iPhone ile iPad sürümleri arasında özellik farkı bulunmayacak. Sesli-görüntülü çağrı, ses kaydı, Touch ID desteği gibi özellikler iPad’de çalışıyor.

iPad’de WhatsApp’ı kullanmadan önce bir telefon numarası eklemek gerekiyor. Bu aşamadan sonra telefondan bağımsız bir şekilde iPad’de WhatsApp’ı kullanabiliyoruz. Fakat başka bir telefonda girdiğiniz numaraya ait WhatsApp hesabı varsa telefondaki devre dışı kalıyor. Geliştirici ekip, aynı numarayı iki cihazda kullanma desteği ekleyebilir. WhatsApp’a iPad desteğinin ne zaman geleceği bilinmiyor. Halka kapalı testler devam ediyor. Geliştirmeler tamamlandıktan sonra herkesin kullanımına sunulacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12425 kez okundu.
28 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, uygulama haber ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim