Anlık Bildirim

WhatsApp kullanıcıları artık izinleri olmadan gruplara eklenemeyecek

WhatsApp uygulamasına gelecek yeni bir özellikle, artık hangi gruplara, kimler tarafından eklenebileceğinizi belirleyebileceksiniz. İşte önemli yenilikle ilgili detaylar.
Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp çok yakında yeni bir özellikle güncellenecek. Birçok kişi spam amaçlı veya istenmediği bir gruba eklendiği olmuştur. Bu gruplardan çıkmak çok zor olmasa da, isteğiniz dışında dahil edilmeniz sinir bozucu olabiliyor. Ancak size konuyla ilgili iyi bir haberimiz var.

Davetiye gönderilecek

WABetaInfo'da yer alan bilgilere göre WhatsApp önümüzdeki bir güncelleme ile birlikte, kullanıcıların izinleri olmadan rastgele gruplara eklenmelerinin önüne geçecek. Ayarlara eklenecek olan yeni seçeneklerle kimlerin sizi gruplara ekleyebileceğini belirlemeniz mümkün olacak.
Herkes, kişilerim veya kimse olmak üzere sunulan bu üç seçeneği kullanarak, istemediğiniz gruplara eklenmenizin önüne geçebileceksiniz. Eğer seçtiğiniz kişiler dışında bir gruba eklenirseniz, size kabul edip etmeyeceğinizi soran bir davetiye gönderilecek. Yeni özelliğin önümüzdeki günlerde gelecek bir güncelleme ile kullanıma sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6692 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, grup ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim