Anlık Bildirim

Uzunca bir süredir beta sürümü ile Android kullanıcılarına en yeni özellikleri ilk deneyen olma fırsatı sunan WhatsApp, son güncellemesinde metin düzenleme noktasında bir takım yenilikleri kullanıcılara sunuyor.

Bugün gelen son güncelleme ile birlikte kullanıcılar mesaj yazarken istedikleri alanları kalın, istedikleri alanlarıysa yatık olarak yazma imkanı bulacak. Mesaj yazarken kalın olmasını istediğiniz metni iki yıldız arasında yazmanız yeterli. Örneğin *DonanımHaber* şeklinde yazarsanız metin kalın olacaktır. Aynı şekilde _ _ arasında yazdığınızda da yatık olarak yazılacak. _DonanımHaber_ şeklinde yazabilirsiniz. Bu yazma biçimi metin düzenleyicilerde de metni yatık veya dikey olarak yazmanın kısayolu aslında.

 

Şimdilik test aşamasında olan bu özellik sadece beta programına dahil olmuş ve en son güncellemeyi indirmiş kullanıcılarda çalışıyor. Diğer kullanıcılara bu şekilde mesaj gönderdiğinizde kullandığınız yıldız veya alt çizgi, biçimlendirme yapmadan doğrudan karakter olarak iletilmiş olacaktır.

WhatsApp’ın ne zaman bu özelliği tüm kullanıcılara sunmaya başlayacağına ilişkin henüz bir bilgi mevcut değil ancak en geç Nisan ayı içerisinde tüm kullanıcılara gelmiş olacağını tahmin ediyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8970 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, WhatsApp ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim