Anlık Bildirim

WhatsApp, modifiye edilmiş sürümleri kullananları yasaklayacağını açıkladı

Dünyanın en popüler iletişim platformlarından biri olan WhatsApp, uygulamanın modifiye edilerek değiştirilmiş sürümlerini kullananları yasaklayacağı konusunda kullanıcıları uyardı.
WhatsApp'tan kullanıcılarına önemli bir uyarı geldi. Şirketten yapılan açıklamalara göre, uygulamanın WhatsApp Plus ve GB WhatsApp gibi modifiye edilerek değiştirilmiş sürümlerini kullanan kullanıcıların yasaklanacağı açıklandı.

Resmi sürüme geçmeleri gerekiyor

Şirket WhatsApp'ın değiştirilmiş modifiye sürümlerini kullanmanın güvenlik riskleri doğurabileceğini ve kullanıcıların bu versiyonlardan uzak durması gerektiğini belirtiyor. Tüm bu açıklamalara karşın WhatsApp Plus ve GB WhatsApp gibi modifiye uygulamaları kullananların ise hesapları, resmi WhatsApp uygulamasına geçene kadar yasaklanacak.
WhatsApp'in üçüncü taraf yazılım geliştiriciler tarafından piyasaya sürülen modifiye versiyonları, kullanıcıların uygulama üzerinde farklı değişiklikler yapabilmesini ve ek özellikleri kullanabilmesini sağlıyor. Eğer siz de bu tür bir uygulamayı tercih ediyorsanız, hesabınızın yasaklanmaması için en yakın sürede resmi versiyona geçiş yapmalısınız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7057 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, modifiye ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim