Anlık Bildirim

Whatsapp'a iki yeni özellik

Whatsapp, 2.16.341 numaralı beta versiyonu ile birlikte iki adımlı güvenlik sistemine geçiyor. Altı haneli bir pin kodu ve e-posta adresi ile telefon numarası onayını daha güvenli hale getiriyor.
Popüler mesajlaşma uygulaması  Whatsapp beta sürümüne yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Hatırlarsanız beta sürümüne görüntülü arama özelliği eklenmişti. Şimdi de son güncelleme ile birlikte iki adımlı onay sistemini getirdi. Yakında genel kullanıma da sunulması bekleniyor.

 İki adımlı güvenlik

İki adımlı güvenlik özelliği altı haneli bir pin kodu ve  pin kodunu sıfırlamak için e-posta adresine ihtiyaç duyuyor. Bir defa pin kodu ve e-posta adresi ile onay özelliği açıldığında kaldırılmadığı sürece Whatsapp'a yeni kurulumda sadece telefon numarası ile giriş yapılamıyor. Gerekli pin kodu girilmesi zorunlu hale geliyor. Böylece farklı cihazlarda kullanıcının kontrolünde olmadan Whatsapp'a giriş yapılması engellenmiş oluyor.

Artık sesli mesajlar arka planda çalabilecek

Güncelleme ile birlikte gelen bir diğer özellik ise sesli mesajların arka planda çalmaya devam etmesi özelliği. Bir konuşmadaki sesli mesajı açıp sesli mesaj çalarken başka bir konuşmaya geçebilirsiniz veya farklı bir uygulamaya geçiş yapabilirsiniz.
Bu özelliklerin Beta süreci ne zaman bitecek ve genel kullanıma sunulacak şu anda belli değil ancak kısa sürede beta sürecinden çıkması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim